MBenzNL

MBenzNL is een klein bedrijfje in de Achterhoek dat is gespecialiseerd in het achteraf inbouwen van originele Mercedes-Benz fabrieksopties en doet dat dan ook voor partculieren (wereldwijd), universele garagebedrijven (in Nederland en Duitsland) en officiele Mercedes-Benz dealerbedrijven (in Nederland, Duitsland en Californië).

Onze service maakt het mogelijk voor particulieren om hun huidige Mercedes-Benz of hun eventueel aan te kopen Mercedes-Benz te voorzien van die optie(s) die als noodzakelijk worden geacht voor het optimale "fahrvergnügungs" gevoel EN maakt het mogelijk voor verkopers om eenvoudiger Mercedessen uit voorraad te verkopen door net die laatste missende optie in te laten bouwen die het verschil maakt tussen het wel of niet kunnen verkopen van een voorraadsauto.
Onze service wordt ook regelmatig aangesproken door verkopers (veelal Mercedes-Benz dealers) van nieuwe auto's wanneer er op een nieuw af te leveren auto een (of meerdere) optie(s) ontbreken ten gevolge van een bestellingsfout(je) om zodoende de klant toch van de bestelde auto te kunnen voorzien (zonder deze nog eens 3 maanden te laten wachten) en zelf niet de fout bestelde auto in de eigen voorraad op te moeten nemen.

Wij laten op dit forum regelmatig enkele van onze projecten zien en zoals daar uit zal blijken, beperken wij ons niet alleen tot hetgeen door Mercedes-Benz af-fabriek geleverd is geweest maar bieden wij zelfs Mercedes opties aan in modellen waarin die niet door Mercedes-Benz aangeboden zijn geweest EN gaat onze kennis vele malen verder als het simpel inbouwen van een Mercedes-Benz navigatie systeem.

Indien u geïntereseerd bent in het mogelijk laten inbouwen van één of meerdere originele Mercedes-Benz fabrieks optie(s), dan kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en een prijsopgave, vergeet niet om uw chassisnummer mee te zenden bij uw aanvraag zodat we u zo snel en eenvoudig mogelijk van een antwoord kunnen voorzien.

Greetingz,

Steve Krabbenborg
MBenzNL


Laatste projecten

Hieronder volgt een overzicht van enkele door MBenzNL uitgevoerde en geüploade projecten. Dit is slechts een kleine selectie van de vele, reeds uitgevoerde projecten.