Even voorstellen.

Ben je nieuw? Stel jezelf dan hier voor!
Plaats reactie
Raven_CLK
Berichten: 4
Lid geworden op: 29 jan 2023 15:49
Mercedes-Benz: Clk

29 jan 2023 16:12

Hallo allemaal maar even voorstellen

Vincent 41 jaar.

Zit op deze forum, om hopelijk, wat wijzer te worden in de mercedes wereld. Heb altijd bmw of volvo gereden. Mijn vader had vroeger een mercedes w208 clk 200 gehad. Waar die heel lang voor gespaard had, en nieuwe gekocht had. Was er heel trots op. En deed er van alles mee. Waar we heel Europa zowat af gereden hadden ik als kind zijde. Hij deed ook alles aan die auto kwa onderhoud. Veel leuke herinneringen. Helaas kwam die te overlijden. Ik was voor werk in het buitenland en kon pas 3 weken later pas terug komen. Helaas hadden me familie de auto verkocht, waar ik echt van baalde. Maar bij stom toeval en ook nog in de buurt ook, terug kunnen kopen. Want tja stond gewoon op marktplaats en dacht die kenteken komt me bekend voor en ja hoor wat een toeval. Dus voor 1200 gekocht en ja heb hem weer terug. Helaas is de clk niet wat ik me kan herinneren. Hele auto is zowat toegetakeld door de vorige eigenaar. Wat bekende roestplekken Waar die gewoon met spuitbus overheen is gegaan. :? Wat onderhoud kan gebruiken interieur ook vies. Automaat is denk aan het overlijden. En motor loopt niet meer netjes stationair. Al met al zit wat werk aan. Normaal zou ik hier nooit aan beginnen maar is de auto van me vader. En wil hem terug brengen naar een goede staat.

Kennen jullie een goede m specialist in de buurt van zeeland mag ook wel stukje rijden zijn als die maar oké os en eerlijk. En waar ik bij mag blijven. Want laat hem in het begin niet graag achter.

Had al gevraagt of een dikker motor in gebouwd kon worden. Gezien ik snelle bmw,s heb gehad een ene volvo s60 r met 400 pk. Die is helaas pas door een vrachtwagen totaal los gereden. En zit nu met alleen de clk op het moment. 2.0 en 136 pk is dan best even wennen haha. Maar had begrepen dat dat mega duur is. Maar is de automaat wel om te bouwen naar handbak. Beetje te doen, want die gaat het denk ik begeven. Binnenkort. Maar zal deze vragen ook op de juiste plekken opnieuw vragen. Maar hopelijk word ik wat wijzer op deze leuke forum. Gr Vincent.
Gebruikersavatar
Rainaldo
Beheerder
Berichten: 7804
Lid geworden op: 29 sep 2005 23:45
Mercedes-Benz: W212 E200CGI
Specialisatie: Financiële forumzaken
Locatie: Nieuwpoort - NL
Contacteer:

29 jan 2023 18:20

Welkom Vincent :)
--------------------------------------------------------------------------------
Forumkentekenplaathouder kopen?
Garagekosten uitgespaard? Stuur mij een PB en wordt donateur.

Uitleg wagenkaart/datakaart (klik)
**| Werkt bij Mercedes-Benz dealer Louwman Gorinchem |**
Plaats reactie