Uitleg handige adresssen

Sloperijen, dealers, leveranciers
Gesloten
Gebruikersavatar
mr. Michel
Beheerder
Berichten: 13456
Lid geworden op: 01 mei 2007 01:10
Mercedes-Benz: ㉦ W211 E240 (2003)
Specialisatie: Ban Hammer specialist
Locatie: Een leuk durp in Gelderland

23 apr 2013 13:02

Waar is dit onderwerp voor? Allereerst voor leden die een goede ervaring hebben met een bedrijf. Niets werkt beter dan mond-tot-mondreclame en het voelt meestal een stuk vertrouwder als er forumgenoten zijn die je al verteld hebben wat je kunt verwachten of op welke manier ze door bedrijf X geholpen zijn :)

Ik heb een bedrijf, kan ik sponsor worden van het MercedesForum.nl/be?
Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen met ons.

Maar ook niet sponsoren mogen hun bedrijf (éénmalig) presenteren. Hieronder hebben tref je wat tips aan:

Wat we graag zien:
een mooie bedrijfspresentatie waarin je uitgebreid vertelt wat jullie doen, wie jullie zijn en wat wij mogen verwachten. Het liefst voorzien van foto's van je werk en een link naar je eigen website. Daarnaast zou het wel prettig zijn als je meedoet op dit forum door je kennis/specialisme te delen met ons. We zien in de praktijk dat bedrijven die actief meedoen op deze manier vanzelf klanten aantrekken.

Wat we liever niet zien:
Een tekst als "ik ben Henk, we hebben een autobedrijf en dit is de link..." wordt ervaren als Spam en zal verwijderd worden. Hetzelfde geldt voor reacties waar de omzet-jacht dik bovenop ligt: reageer je alleen maar met 'ik heb een oplossing, kom maar langs dan help ik je voor een mooi prijsje' dan lig je er ook snel genoeg naast. Help mensen met je kennis, als ze het zelf niet kunnen kloppen ze vanzelf wel bij je aan.

Daarnaast uiteraard: geen e-mail adressen en telefoonnummers in je bedrijfspresentatie, die staan vast wel op je eigen website ;)
Waar geen wil is, is een uitweg

Oo\=㉦=/oO
Gesloten