Stern Auto officieel Mercedes-Benz Van ProCenter

De Mercedes-Benz dealer is zo gek nog niet!
Gebruikersavatar
SternAuto
Dealermedewerker
Dealermedewerker
Berichten: 111
Lid geworden op: 13 nov 2010 11:52
Contacteer:

Stern Auto officieel Mercedes-Benz Van ProCenter

Berichtdoor SternAuto » 29 okt 2014 11:29

Actie
Bron: SternAuto
sternauto (1).png
sternauto (1).png (12.83 KiB) 5221 keer bekeken

Mercedes-Benz bestelwagendealer Stern Auto is officieel gecertificeerd als Van ProCenter. Daarmee voldoet de dealer aan een streng eisenpakket. Mercedes-Benz wil met het openen van Van ProCenters in heel Nederland bestelwagenklanten optimaal bedienen met een pakket aan services en voordelen.

  • Stern Auto voldoet aan een streng eisenpakket
  • Het Van ProCenter biedt extra services en voordelen specifiek voor bestelwagenklanten

Van ProCenter Stern Auto
Stern Auto behoort vanaf nu tot het selecte gezelschap Van ProCenters in Nederland. De vestigingen in Almere, Amsterdam, Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein, Nijkerk en Veenendaal zijn officieel gecertificeerd en voldoen aan een pakket aan eisen op het gebied van customer excellence waarmee ondernemers met één of meerdere bestelwagens beter worden bediend. Van ProCenter is ontwikkeld om bovenop de servicegerichte dienstverlening van de Mercedes-Benz dealer, extra voordelen te bieden aan ondernemers met een Citan, Vito of Sprinter bestelwagen. Deze zakelijke doelgroep heeft over het algemeen weinig tijd en wil honderd procent kunnen vertrouwen op de bedrijfsmatige mobiliteit. Daarom heeft Stern Auto als Van ProCenter het volledige bestelwagenaanbod beschikbaar, zijn er dedicated verkoopadviseurs voor de zakelijke markt, is de op- en ombouw expertise in huis aanwezig en gelden er ruimere openingstijden. Wanneer de bestelwagen in de werkplaats staat is er een alternatief voertuig beschikbaar zodat de mobiliteit gewaarborgd blijft. Tevens kan men gebruik maken van de haal- en brengservice van de dealer.

Als onderdeel van de ‘Strategie 2020’ wordt mondiaal door het moederbedrijf Daimler AG vele miljoenen geïnvesteerd in de bestelwagenfabrieken; zowel in verbetering van het productieproces als in training van de medewerkers. Met de Europese uitrol van de Van ProCenters wordt bovendien fors geïnvesteerd in de dienstverlening op dealerniveau. Dit alles past in de groeistrategie zoals ingezet voor Mercedes-Benz Vans.
Sternauto.jpg
Sternauto.jpg (165.89 KiB) 5219 keer bekeken