Mini fotowedstrijd #Rüttchen tijdens de nieuwjaarsborrel

De Mercedes-Benz dealer is zo gek nog niet!
Gebruikersavatar
Rüttchen
Dealermedewerker
Dealermedewerker
Berichten: 18
Lid geworden op: 25 dec 2010 23:05

Mini fotowedstrijd #Rüttchen tijdens de nieuwjaarsborrel

Berichtdoor Rüttchen » 18 jan 2014 10:28

Demo Peter.jpg
Demo Peter.jpg (167.91 KiB) 6016 keer bekeken
Degene die de leukste foto maakt van onze demo en deze deelt op het MercedesForum of op Facebook en ons daar in tagged maakt kans op een leuke prijs.

Ik weet nog niet zeker met welke maar ik denk dat deze het wordt aangezien dat ze de 2 E-klasses gisteren hebben verkocht. Heb nu nog de keuze uit een Citan, CLA en A., dus dat wordt nog even een verassing ;)

Hoe werkt het:
Maak een leuke foto van onze demo. Dit kan alleen de demo zijn maar ook de demo met je eigen auto of met iets/iemand anders. Het gaat dus niet om de mooiste foto maar de leukste foto

[*]-Deel binnen 3 dagen je foto op het daarvoor bestemde topic op het Mercedesforum en/of op facebook. Als je het op facebook zet dan moet je ons en het mercedesforum wel taggen zodat we de foto wel kunnen zien.
[*]-Na 3 dagen wordt er op het forum een poll gestart en kunnen de leden van het forum stemmen op de leukste foto. Op de eerste zondag na de meeting zullen we kijken welke foto de meeste stemmen heeft en zal de prijs door Ruttchen Autowereld beschikbaar worden gesteld.
[*]Uit de facebook foto’s zal op dezelfde zondag een willekeurige foto worden geselecteerd en ook die krijgt een prijs van Rüttchen Autowereld.

Iedereen mag meedoen en het is gratis.

En we gaan voor de reacties weer verder in het topic van de nieuwjaarsborrel: viewtopic.php?p=619306#p619306
Heeft u onze vernieuwde website ook al eens bekeken?

De nieuwe Mercedes-Benz A-klasse, C-klasse en Sprinter nu in onze showroom!