Met (je) Mercedes-Benz op vakantie

De officiële media/persberichten.
Gebruikersavatar
MercedesForum.nl/be
Berichten: 957
Lid geworden op: 05 feb 2006 13:29
Contacteer:

Met (je) Mercedes-Benz op vakantie

Berichtdoor MercedesForum.nl/be » 17 jul 2013 17:11

Afbeelding
Persbericht
Bron: Mercedes-Benz Nederland
Mercedes Benz Vakantie 8.jpg
Mercedes Benz Vakantie 8.jpg (75.92 KiB) 5552 keer bekeken

De zomervakanties staan weer voor de deur en veel mensen gaan met de auto op reis. Mercedes-Benz heeft voor alle modellen diverse uitrustingen en accessoires op maat die ervoor zorgen dat de vakantie ontspannen begint.

De auto's van Mercedes-Benz beschikken van oudsher over een uitstekende wegligging en goede akoestische eigenschappen wat bijdraagt aan een ontspannen manier van reizen. Dat is niet zozeer een luxe maar meer nog een must als het gaat om de conditie van de bestuurder. Want als de chauffeur mentaal en fysiek fit is, kan deze in moeilijke verkeerssituaties snel en correct reageren en komen alle reizigers ontspannen op de vakantiebestemming aan. Onderzoek door het Customer Research Center (CRC) van Mercedes-Benz heeft aangetoond dat bepaalde comforteigenschappen van directe invloed zijn op de prestaties en het welbevinden tijdens en na de reis. Comfort is dus wel degelijk van belang voor de veiligheid.

Hieronder enkele tips en informatie voor een aangename autorit:
  • Of er nu vakantiekoffers vervoerd moeten worden of de sportuitrusting: met de transportoplossingen op maat voor ieder model komt alle bagage veilig op de plaats van bestemming aan. De basis voor al het daktransport zijn de dakdragers uit de Alustyle-serie.
  • Edel design, hoogwaardige afwerking, optimale benutting van de ruimte en veel praktische details kenmerken de koffers en tassen uit de
    Mercedes-Benz Collection die samen met experts als Samsonite en Deutler werden ontwikkeld. Hiermee begint de vakantie al bij het inpakken.
  • Als je in een ander land bent, komt een navigatiesysteem van Mercedes-Benz goed van pas. Hij wijst de weg en helpt files te omzeilen. Systemen die achteraf ingebouwd kunnen worden zijn beschikbaar voor alle modellen.
  • Op het gebied van telematics biedt Mercedes-Benz talrijke oplossingen aan waarmee de interieurruimte voor de passagiers een bioscoopzaal wordt. Voor wie in het buitenland telefonisch bereikbaar wil zijn en gebruik wil maken van internet zijn de achteraf in te bouwen multimediasystemen een goede keuze.
  • De catalogus van de Mercedes-Benz Collection bevat een keur aan accessoires en modeartikelen die tijdens de vakantie goed van pas komen. Deze producten zijn net als de auto's hoogwaardig afgewerkt en met dezelfde passie ontworpen. Het is daarom niet verwonderlijk dat zij eveneens zijn voorzien van de Mercedes-ster.

Voor wie deze zomervakantie het rijbewijs wil halen, is er de Mercedes-Benz Driving Academy (MBDA). Sinds 2012 begeleidt de MBDA leerlingen door middel van een lesmethode met intensieve persoonlijke coaching naar het rijbewijs. Door het vergroten van het zelfinzicht van de beginnende bestuurder zorgt de opleiding van de MBDA voor een solide basis voor veilige en ontspannen toekomstige kilometers. Meer informatie is te vinden op http://www.mb-drivingacademy.nl.
Ga naar http://www.mb-configurator.net/nl voor een overzicht van de beschikbare accessoires voor de Mercedes-Benz modellen. De catalogus van de Mercedes-Benz Collection is via http://www.mercedes-benz.nl online in te zien.

51729517305173151732

51733517345173551736

51737517385173951740

517415174251743
Dit is een account van 'team MercedesForum.nl/be' om nieuwsberichten e.d. te plaatsen.
Dit account kan geen PB's ontvangen of versturen.


MercedesForum.nl/be op Twitter & Facebook