Hulp nodig? Hoe kun je hulp krijgen?

Belangrijke mededelingen over het forum.
Gebruikersavatar
Peter
Oprichter
Berichten: 41007
Lid geworden op: 03 jul 2005 13:19
Mercedes-Benz: Ja
Locatie: Achterhoek
Contacteer:

Hulp nodig? Hoe kun je hulp krijgen?

Berichtdoor Peter » 29 feb 2012 20:41

Beste forumleden,

We lopen nogal eens tegen het gegeven aan dat mensen een teamlid per PB benaderen om ergens mee te helpen.
Op zich is daar niets mis mee, maar het kan veel simpeler en sneller.

Als je denkt dat een bericht niet klopt, de regels overtreden worden of dat een bericht kwetsend is (of om andere redenen), meld dat dan via de 'Meld-knop', dit is het uitroepteken dat in elk bericht staat:
Meld_bericht.png

Op deze manier ziet élk teamlid dat je dit hebt gemeld en kan dus ook élk teamlid actie ondernemen en hoef je niet te wachten tot het door jou per PB benaderde teamlid online gaat en je bericht leest. Ga hier a.u.b. zorgvuldig mee om. Lees het bericht waar je iets over meldt nog eens goed door, tel tot tien en vraag je af of het inderdaad een melding waard is.

Ook als je een bericht gewijzigd wilt hebben, of een aanvulling wilt doen, dan is dit ook de manier om het te doen, voor ons als team veel makkelijker en overzichtelijker en voor diegene die het bericht meld veel sneller.

Op deze manier ziet élk teamlid dat je dit hebt gemeld en kan dus ook élk teamlid actie ondernemen.
Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het een 'opdracht-knop' is, elke melding wordt serieus genomen, maar dit wil niet zeggen dat we alles kunnen en willen uitvoeren, dit zal per melding worden beoordeeld.

Ook kun je een PB (privé bericht) melden bij het team indien je vind dat dit nodig is, denk aan scheldpartijen, bedreigingen, reclames en andere soorten spam:
Meld_PB.png

Als je helemaal geen PB's wenst te ontvangen, dan kun je dat in je profiel aangeven.

Stoor je je (doorlopend) aan een bepaald forumlid, dan kun je heel simpel even op zijn/haar profiel klikken en als 'vijand' aangeven, Vijanden zijn gebruikers die je standaard negeert. Berichten van vijanden worden niet volledig getoond, privéberichten van vijanden komen echter wel aan. Let op: Het is niet mogelijk om team te negeren:
Gebruiker.png

Wij streven er naar om zo snel mogelijk en zo goed mogelijk te helpen. Houd daarbij wel in gedachten dat álle teamleden dit uit hobby doen en ook nog een leven buiten het forum hebben. We hebben dik 20.000 leden en die houden we graag tevreden maar zoals altijd geldt dat een kok niet voor alle smaken kan koken.

Dit onderwerp gaat ook gelijk op slot, zoals de rubriek al aangeeft, is dit een mededeling.

Heb je andere vragen, ideeën, ergernissen of andere vragen? Dan kun je 'team MercedesForum.nl/be' ook bereiken via ons contactforumulier of een PB naar één van de teamleden, verwacht niet dat elk teamlid elk moment van de dag aanwezig is, naast MercedesForum.nl/be hebben de meeste teamleden ook nog een (redelijk) normaal leven ;)
#NoStress