EPC toegang / Onderdelen prijzen

Belangrijke mededelingen over het forum.
René
Berichten: 8265
Lid geworden op: 04 mei 2008 22:22
Mercedes-Benz: S204 C220 CDI BE 2010
Specialisatie: ik heb 2 linkerhanden
Locatie: Monster
Contacteer:

EPC toegang / Onderdelen prijzen

Berichtdoor René » 03 dec 2011 14:16

Het blijkt dat het niet helemaal duidelijk is dat de huidige actie van MBDB, waar snelle actie wordt aangeboden als er via internet wordt gevraagd, van een van onze sponsors afkomstig is, Mercedes-Benz Dealerbedrijven in dit geval.

Op de homepage staan al onze sponsors genoemd. Beurtelings worden door deze sponsors wat voordelen voor de forumleden aangeboden, soms kan er ook even wat radiostilte zijn en zijn er geen aanbiedingen.

In allerlei topics blijkt dat er op dit moment flink wat onduidelijkheid onder de leden is over het gebruik van EPC, storingen van EPC en allerlei problemen bij het maken van een verbinding met de Daimler site. Ook krijgen we regelmatig PB’s met vragen wanneer de storingen bij EMA verholpen zijn en wanneer EPC weer te gebruiken is.

We weten dat niet iedereen alle topics leest natuurlijk, maar veel klachten worden geuit zonder dat er even via de zoekfunctie is gezocht naar andere onderwerpen die op EPC betrekking hebben of waar EPC in wordt genoemd en waar we ook indien nodig uitleg geven.

Middels deze mededeling laten we jullie weten dat de EPC-actie die lange tijd door de EMA is aangeboden geweest en waar veel leden fikse kortingen hebben kunnen krijgen, is gestopt. Het heeft dus geen zin meer om op welke manier dan ook vragen of opmerkingen aangaande deze service van EMA te plaatsen.

We kunnen als team ook niet aangesproken worden op zaken die door sponsors worden aangeboden, dat zijn interacties tussen forumleden en de betreffende dealers.


We weten ook dat er hardnekkige mensen zullen zijn (die zijn er nml. overal) die over deze zaak (zaken) onderwerpen blijven posten. Deze berichten zullen in het vervolg zonder nadere aankondigingen worden verwijderd.

Op dit moment loopt dus alleen deze SUPER actie (opvragen van prijzen van onderdelen) van onze sponsor Mercedes-Benz Dealer Bedrijven in Den Haag. Het staat iedereen natuurlijk vrij om bij de aanvraag meteen een kortingspercentage te vragen.

Met vriendelijke grote,

'Team MercedesForum.nl/be'

PS: Wil je alleen een wagenkaart (Datacard) voor je Logboek als deze:
Datacard_Page_1.png


Of helemaal compleet als PDF:
Datacard.pdf
(9.6 KiB) 720 keer gedownload

Dan kun je Peter een PB sturen, als je je volledige chassisnummer geeft, dan bekijkt hij of er een wagenkaart/Datacard erbij te vinden is.

Dit is puur een mededeling, dus gaat dit onderwerp direct op slot.
***Sterren stralen overal***

Logboek van mijn S210