TIP: Zoeken in voorraad nieuwe auto's

Belangrijke mededelingen over het forum.
Gebruikersavatar
Peter
Oprichter
Berichten: 41576
Lid geworden op: 03 jul 2005 13:19
Mercedes-Benz: Ja
Locatie: Achterhoek
Contacteer:

TIP: Zoeken in voorraad nieuwe auto's

Berichtdoor Peter » 21 mei 2010 13:52


Direct rijden in een Mercedes-Benz

U bent slecht enkele muisklikken verwijderd van de landelijke voorraad van Mercedes-Benz. In het voorraadoverzicht staan alle voertuigen die bij de Mercedes-Benz dealerbedrijven in Nederland staan, maar ook de importeursvoorraad in het nationale distributiecentrum.

Heeft u belangstelling voor één van de voertuigen in de lijst, vul dan het contactformulier in en geef daarbij de dealer van uw keuze aan. Deze neemt vervolgens met u contact op om een afspraak te maken.

Maar u kunt natuurlijk ook zelf met de gegevens van het voertuig naar een Mercedes-Benz dealer gaan. Hij kan u er alles over vertellen en er voor zorgen dat u snel kunt rijden. Heel snel zelfs, want het voertuig is al in Nederland!

Door de volgende stappen te volgen kunt u snel in het bezit komen van de gespecificeerde offerte:

1. Klik op het model van uw keuze en alle beschikbare auto’s worden in willekeurige volgorde getoond. Bij de foto staat de indicatieve verkoopprijs van de auto inclusief de af fabriek opties. Verfijn eventueel uw zoekcriteria in de box aan de rechterkant van het scherm.
Aan de op deze website vermelde indicatieve prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

2. Klik op de foto voor de specificatie van de auto en de opties, inclusief exterieur- en interieurfoto en de kleur. Let op: de afbeelding is een zo goed mogelijk gelijkende standaard afbeelding, die kan verschillen van de werkelijke uitvoering. Uw dealer kan u vanzelfsprekend gedetailleerde informatie verstrekken. Bij ‘Extra informatie’ treft u het unieke “Kommnr” (kommissionnummer) aan, welke van belang is voor het direct verkrijgen van de uitgebreide offerte van deze auto.

3. Klik op de button ‘Neem contact op’ en vul het aanvraagformulier in met uw persoonlijke gegevens, kies de gewenste dealer en druk op verzenden. Uw aanvraag wordt verstuurd naar de gekozen dealer inclusief het Kommnr van de gewenste auto. De door u gekozen dealer neemt telefonisch contact met u op om:

- te bevestigen dat de gekozen auto beschikbaar is *
- uw aanvullende wensen te inventariseren m.b.t. eventuele accessoires
- een afspraak te maken voor het maken van een proefrit of het toesturen van een offerte

4. Indien u direct de uitgebreide offerte van de gekozen auto wenst te ontvangen of een proefrit met een soortgelijk model/type wilt maken, dan kunt u natuurlijk ook telefonisch contact leggen met de dealer van uw keuze. Hiervoor gaat u terug naar de startpagina van deze site en kiest vervolgens voor de button “Zoek uw dealer”.

5. Voor uw gemak hebben we alle voertuigen ook voorzien van een indicatie van de leaseprijs. En een link naar de leasecalculator voor het geval dat u voor een andere berekening kiest. Maar natuurlijk geven we u ook alvast alle informatie over het afsluiten van de Mercedes-Benz (bestel)autoverzekering.

Voor alle vermelde voertuigen op deze website is de disclaimer van toepassing

* Als de op de website afgebeelde auto niet meer beschikbaar is zal de dealer u desgewenst een andere auto offreren.Mocht er een optie ontbreken, dan kan wellicht MBenzNL u verder helpen met de ontbrekende optie ;-)
My life, My choice