Radio geen geluid ?..

Voor technische vragen over Mercedes-Benz.
Forumregels
Let bij technische vragen op de regels: #2 Vragen en #3 Antwoorden
Peter99999
Berichten: 18
Lid geworden op: 26 mei 2019 13:45
Mercedes-Benz: W202 C180

Radio geen geluid ?..

Berichtdoor Peter99999 » 10 jun 2019 22:31

Beste forumleden er komt geen geluid meer uit mijn speakers
Ik had alles nieuw ingebouwd en alles deed het perfect.
Pioneer HU op vier speakers op originele w202 bekabeling geen versterkers of zo
De radio geeft gewoon een spotify,cd, fm, dab info in het display
Wat kan dat zijn :?

Peter99999
Berichten: 18
Lid geworden op: 26 mei 2019 13:45
Mercedes-Benz: W202 C180

Re: Radio geen geluid ?..

Berichtdoor Peter99999 » 11 jun 2019 15:54

Ik heb de speaker kabels doorgemeten allemaal ok
Zekeringen zijn ok
HU radio gereset
ISO stekker moet goed wezen heeft het gedaan zoals het hoort en kabels komen overheen
Ik heb werkelijk geen idee wat dit kan wezen

elazh001
Berichten: 75
Lid geworden op: 29 jan 2015 12:32
Mercedes-Benz: W639 Mercedes viano 2.2 Trend business edition
Specialisatie: ICT

Re: Radio geen geluid ?..

Berichtdoor elazh001 » 11 jun 2019 16:10

ik had dit probleem ook gehad, bij mij bleek een uitgang van de radio uiteindelijk defect en gooide alles dicht.
oplossing: alle speakers loskoppelen en steeds 1 uitgang aansluiten

dus speaker LV aansluiten, daarna RV etc.
wanneer een uitgang of een speaker defect blijkt te zijn, zul je dus geen geluid moeten krijgen en weet je welke je niet moet aansluiten.
tenzij alle uitgangen van de radio tegelijk kapot zijn. maar dat verwacht ik niet.
success!

Peter99999
Berichten: 18
Lid geworden op: 26 mei 2019 13:45
Mercedes-Benz: W202 C180

Re: Radio geen geluid ?..

Berichtdoor Peter99999 » 12 jun 2019 10:14

Gezien alles het deed en alle kabels doorgemeten had een andere radio aangesloten en ik had dus wel geluid uit alle speakers dus ik heb de HU terug gestuurd en krijg een andere ;)