HeartRace Circuitdag 15 augustus 2016

Treffen, bijeenkomsten.
Forumregels
Wanneer je via het forum iets groots wilt organiseren zoals een meeting, rondrit of puzzeltocht: zie dit onderwerp en neem contact op.

Voor huis- tuin- en keuken-ontmoetingen/mini meetings staat het je vrij om deze zelf te organiseren buiten medewerking van het forum om.
Stimpy
Berichten: 197
Lid geworden op: 22 jan 2009 17:25
Mercedes-Benz: W208 CLK 32 AMG Cabrio, C209 CLK 55 AMG, Italjet Dragster
Specialisatie: Lamballen
Locatie: Uden

HeartRace Circuitdag 15 augustus 2016

Berichtdoor Stimpy » 29 mei 2016 14:14

Stichting Heartbeat biedt gezinnen met een jonge hartpatiënt plezier en ontspanning door vakanties met zorg en eendaagse activiteiten te organiseren.

Stichting Heartbeat organiseert jaarlijks de HeartRace Circuitdag, een dag in het teken van racen op het Circuit Park Zandvoort. De HeartRace Circuitdag wordt georganiseerd op initiatief van het raceteam Hartrijden.nl en wordt mogelijk gemaakt door een belangeloze inzet van vele vrijwilligers. Het Circuit Park Zandvoort stelt de accommodatie ter beschikking en de OCA zorgt voor bezetting van alle baan posten. En de auto’s…Eigenaren van sport- en racewagens, importeurs en auto-tijdschriften zorgen voor een spetterend deelnemersveld. Hoogtepunt van de dag vormt het meerijden in een van de auto’s, maar een rondje meerijden is zeker niet het enige wat er te doen is op het circuit. Natuurlijk kun je in of bij je favoriete auto op de foto en zijn er weer vele race-attracties.

Op maandag 15 augustus 2016 vindt de HeartRace Circuitdag plaats.

Bij de HeartRace Circuitdag gaat het absoluut niet om snelheid, maar om plezier en ontspanning en om de beleving. We hebben van 17:00 uur tot 19:00 uur het circuit ter beschikking. Het eerste uur rijden we rondjes met een maximale snelheid van 80km/h om de jonge kinderen mee te laten rijden. En het tweede uur mag er harder gereden worden met de oudere kinderen (en als ze durven hun vaders en moeders). Maar veiligheid blijft het belangrijkste. De vrijwilligers van Racecontrol en de OCA houden dan ook alles goed in de gaten, zodat er geen onveilige situaties kunnen ontstaan. Beschik je over een (bijzondere) sport- of raceauto en wil je een bijdrage leveren aan de HeartRace Circuitdag?

Programma
13:30 – 19:00 uur: Activiteiten
Het programma en activiteiten volgt binnenkort

17:00 – 19:00 uur
Meerijden met de raceauto’s

Meer info staat hier:
http://stichtingheartbeat.nl/events/heartrace-circuitdag/

Inschrijven kan hier:
http://stichtingheartbe.m10.mailplus.nl/genericservice/code/servlet/React?wpEncId=i5xTUSHCFb&wpMessageId=11758&userId=31000165&command=viewPage&activityId=preview&encId=1
At 200mph you have no friends.

To be old and wise, you first must be young and stupid.

Faster, Faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death.