22 juni 2013: MB SLK Club Nederland Het Hart van Drenthe

In het korte bestaan van de MB SLK Club NL was niet eerder het aantal aanmeldingen voor een toertocht zo hoog. Maar liefst 50 equipes namen deel aan de toertocht Het Hart van Drenthe die op 22 juni plaatsvond. En, er was nog een mijlpaal namelijk de bekendmaking van het 100ste clublid dat niet met lege handen naar huis ging.

Na de gastvrije ontvangst in de royale showroom van Wensink te Emmen ging de toertocht van start. Deze tocht werd gekenmerkt door cultuurhistorische bezienswaardigheden en herdenkingsplekken maar ook een prachtige en gevarieerde natuur waar onder andere de effecten van de ijstijd nog goed zichtbaar zijn.

De door Julius Elders (salesmanager Wensink Emmen) beschikbaar gestelde prijzen voor de winnende equipes logen er niet om. Bij de verrassende eindlocatie Gasterij de Blauwe Hand vond na een spannende eliminatieronde de prijsuitreiking plaats. Onder het genot van een drankje werd nog lang nagepraat over de geslaagde dag en genoten veel SLK-rijders met volle teugen van het uitgebreide dinerbuffet dat bij de Gasterij in Wanneperveen genuttigd kon worden.

Met dank aan de enthousiaste clubleden voor het toegezonden fotomateriaal dat via de link is te bekijken.

Afbeelding uploaden

Afbeelding uploaden


Ga terug naar de galerij



Album Permissies

Je kan afbeeldingen uit dit album zien
Je kan geen niewe afbeeldingen uploaden naar dit album
Je kan je eigen afbeeldingen uit dit album niet wijzigen
Je kan je eigen afbeeldingen uit dit album niet verwijderen