youtube Feed twitter facebook

Welkom bij MercedesForum.nl/be

Hét Mercedes-Benz forum voor de echte liefhebber. Op deze website vindt u onder andere het laatste Mercedes nieuws, tutorials, technische gegevens, opgeloste problemen, video's en foto's met betrekking tot Mercedes-Benz. Wil je volledig gebruik maken van het forum, dan is gratis registratie vereist.

Meeting

Zomermeeting ASV Veghel 9 september 2017

Zomermeeting ASV Veghel 9 september 2017

Het begint onderhand een traditie te worden om een zomer of nazomermeeting te hebben voor het forum :)
We kregen de afgelopen keren het verzoek om de meeting eens wat zuidelijker te doen, en daarom kondigen we bij deze aan.... »


Laatste reacties

Nieuws

De terugkeer van de zes in lijn

Nieuws » 15 augustus 2017

Leuke YouTube film over de facelift van de S klasse. De S500 krijgt de nieuwe zes cilinder in lijn motor, de achtcilinder versie gaat S560 heten.
En wat een techniek, oef wat een complexiteit. En je ziet ook wel dat werken bij MB gelukkig maakt :D
Lees verder »


Mercedes-Benz stapt in 2019 uit de DTM en in de Formule E

Mercedes-Benz stapt in 2019 uit de DTM en in de Formule E

Nieuws » 25 juli 2017

Mercedes-Benz heeft gisteren vriend en vijand verrast met de plotselinge aankondiging dat het merk na 2018 niet meer actief zal zijn in de DTM. In plaats daarvan gaat het merk uit Stuttgart deelnemen aan de Formule E. Lees verder »


Software update voor 3 miljoen Mercedes-Benz diesels

Software update voor 3 miljoen Mercedes-Benz diesels

Nieuws » 19 juli 2017

Mercedes-Benz roept in Europa ongeveer 3 miljoen auto's terug voor een software update. Het gaat om voorzorgsmaatregelen tegen een eventueel emissieschandaal. Volgens Daimler baas Dieter Zetsche zorgt het publieke debat over dieselmotoren vooral voor veel onzekerheden, met name bij dieselrijders. De maatregelen moeten bestuurders van dieselauto's gerust stellen en aantonen dat er nog steeds een sterk vertrouwen is in dieseltechnologie. Lees verder »


De nieuwe X-Klasse: de Mercedes-Benz onder de pick-ups

De nieuwe X-Klasse: de Mercedes-Benz onder de pick-ups

Nieuws » 18 juli 2017

In Kaapstad heeft Mercedes-Benz de X-Klasse pick-up geïntroduceerd. Vanaf november 2017 wordt de auto geproduceerd in de Nissanfabriek in Barcelona voor de Europese, Zuid-Afrikaanse en Australische markt. In 2019 wordt de productie uitgebreid met de Latijns-Amerikaanse uitvoering die in de Argentijnse Renaultfabriek in Cordoba wordt geproduceerd. In Nederland zal de X-Klasse leverbaar worden vanaf €38.480 exclusief BTW en BPM. Lees verder »


Meer nieuws

Nieuwe foto's