youtube Feed twitter facebook

Welkom bij MercedesForum.nl/be

Hét Mercedes-Benz forum voor de echte liefhebber. Op deze website vindt u onder andere het laatste Mercedes nieuws, tutorials, technische gegevens, opgeloste problemen, video's en foto's met betrekking tot Mercedes-Benz. Wil je volledig gebruik maken van het forum, dan is gratis registratie vereist.

Meeting

ATR spoeldag zaterdag 26 mei 2018

ATR spoeldag zaterdag 26 mei 2018

Binnenkort organiseren we met ATR wederom een transmissie spoeldag in Montfoort. De vorige keren waren een groot succes met veel tevreden leden. »


Laatste reacties

Nieuws

KBA verdenkt Vito, C- en G-Klasse van uitstootmanipulatie

KBA verdenkt Vito, C- en G-Klasse van uitstootmanipulatie

Nieuws » 27 mei 2018

Het Duitse KBA (Kraftfahrt Bundesamtes) eist dat Mercedes-Benz auto's terugroept in verband met het onderzoek naar dieselmotoren en eventuele omzeiling van de regelgeving voor de uitstoot van schadelijke stoffen. Lees verder »


Nieuwe B-Klasse (W247) is bijna klaar voor 2018 debuut.

Nieuwe B-Klasse (W247) is bijna klaar voor 2018 debuut.

Nieuws » 21 mei 2018

De huidige generatie B-Klasse (W246/W242) gaat al weer zeven jaar mee en met de introductie van de nieuwe A-Klasse (W177) is vervanging aanstaande. Inmiddels lijkt het erop dat de nieuwe generatie B-Klasse, interne aanduiding W247, nog dit jaar geïntroduceerd én geproduceerd zal worden. Volgens de laatste informatie die Mercedes-Benz Passion Blog heeft, zal de productie van de huidige B-Klasse in september worden gestopt. In november zal al begonnen worden met de productie van de eerste W247's in Rastatt. Lees verder »


StarPark On Tour in Gorinchem

StarPark On Tour in Gorinchem

Dealeractie » 7 mei 2018

StarPark On Tour strijkt met een team van ervaren Mercedes-Benz specialisten van Ruttchen Gorinchem neer bij de parking van Fa. Pontmeyer aan de nieuwe Wolpherensedijk te Gorinchem.
Op een speciaal voor de gelegenheid opgebouwde Check-Up Site kijken ze uw wagen kosteloos na op 10 punten die zowel de mechanische, elektronische als veiligheidsaspecten van uw wagen onder de loep nemen.
Lees verder »


Auto China 2018 is het toneel voor de A-Klasse Lang Limousine (Z177)

Auto China 2018 is het toneel voor de A-Klasse Lang Limousine (Z177)

Nieuws » 24 april 2018

In China is momenteel de autobeurs Auto China 2018 aan de gang, waar onder andere de Mercedes-Maybach Ultimate Luxury werd onthuld nadat er eerder al vroegtijdig beelden van online verschenen. Het was echter niet het enige debuut voor het merk met de Ster, want er werd ook nieuwe telg uit de A-Klasse familie onthuld: de A-Klasse Lang Limousine (Z177). Lees verder »


Meer nieuws