youtube Feed twitter facebook

Welkom bij MercedesForum.nl/be

Hét Mercedes-Benz forum voor de echte liefhebber. Op deze website vindt u onder andere het laatste Mercedes nieuws, tutorials, technische gegevens, opgeloste problemen, video's en foto's met betrekking tot Mercedes-Benz. Wil je volledig gebruik maken van het forum, dan is gratis registratie vereist.

Meeting

Nieuwjaarsborrel zaterdag 27 januari 2018 bij Rüttchen Gorinchem

Nieuwjaarsborrel zaterdag 27 januari 2018 bij Rüttchen Gorinchem

MercedesForum.nl/be organiseert zaterdag 27 januari 2018 voor de dertiende keer de jaarlijkse nieuwjaarsborrel! »


Laatste reacties

Nieuws

Introductie mopf C-Klasse Limousine en Estate

Introductie mopf C-Klasse Limousine en Estate

Nieuws » 14 februari 2018

Naast de A-Klasse, G-Klasse en de nieuwe vierdeurs Mercedes-AMG GT Coupé zorgt Mercedes-Benz dit jaar tijdens de Autosalon van Genève voor nog twee wereldprimeurs. De nieuwe C-Klasse maakt er zijn opwachting als Limousine en Estate, voorzien van nieuwe benzine- en dieselmotoren, evenals plug-in hybrid-varianten. De persconferentie vindt plaats op 6 maart om 12.30 uur in Hal 6. Lees verder »


Mercedes-Benz onthult nieuwe A-Klasse (W177)

Mercedes-Benz onthult nieuwe A-Klasse (W177)

Nieuws » 3 februari 2018

Mercedes-Benz heeft in Amsterdam de wereld kennis laten maken met de nieuwe, vierde generatie A-Klasse (W177). De wagen krijgt nieuwe motoren en wordt uitgerust met veiligheidssystemen en assistentiesystemen uit de hogere klasses. De auto kan al besteld worden vanaf 5 maart 2018. Lees verder »


Een icoon leeft voort: de vernieuwde Mercedes-Benz G-Klasse

Een icoon leeft voort: de vernieuwde Mercedes-Benz G-Klasse

Nieuws » 24 januari 2018

Met de vernieuwde G-Klasse presenteert Mercedes-Benz een waar kunststuk. De oudste dienstdoenende modelreeks wordt niet alleen met de beste inzichten voor de toekomst uitgerust. De wagen blijft ook trouw aan het oorspronkelijke DNA zelfs wanneer vrijwel elk onderdeel vernieuwd of aangepast is, afgezien van de deurgrepen, sproeikoppen en de behuizing van het reservewiel. Daarmee blijft de ‘nieuwe G’ gewoon een G met behoud van de modelreekscode, maar dan beter. De marktintroductie vindt plaats in juni, de auto is als G500 leverbaar vanaf €176.905,-. Lees verder »


Mercedes-Benz introduceert met MBUX de opvolger van COMAND

Mercedes-Benz introduceert met MBUX de opvolger van COMAND

Nieuws » 14 januari 2018

Op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas heeft Mercedes-Benz groot nieuws meegenomen. Het merk heeft de opvolger geïntroduceerd van het infotainmentsysteem COMAND. Voortaan worden Mercedessen voorzien van de Mercedes-Benz User Experience, afgekort tot MBUX. De nieuwe generatie W177 A-Klasse zal de eerste auto zijn met dit nieuwe systeem. Lees verder »


Meer nieuws