youtube Feed twitter facebook

Welkom bij MercedesForum.nl/be

Hét Mercedes-Benz forum voor de echte liefhebber. Op deze website vindt u onder andere het laatste Mercedes nieuws, tutorials, technische gegevens, opgeloste problemen, video's en foto's met betrekking tot Mercedes-Benz. Wil je volledig gebruik maken van het forum, dan is gratis registratie vereist.

Mededeling

Mercedes-Benz autoverzekering

Mercedes-Benz autoverzekering

Scherpe premies, gunstige voorwaarden. Dat is de Mercedes-Benz autoverzekering. De belangrijkste voordelen:

• Gratis vrijblijvende offerte
• 24/7 hulpverlening
• Vervangend vervoer
Lees verder » of vul in de rechterkolom uw kenteken in.


Nieuws

W177 A-Klasse te vroeg zonder camouflage gespot

W177 A-Klasse te vroeg zonder camouflage gespot

Nieuws » 3 november 2017

Mercedes-Benz probeert altijd hun nieuwtjes zo lang mogelijk geheim te houden tot een gepland introductie-evenement, maar zoals wel vaker kan er iets mis gaan. In dit geval is dat gebeurd met de W177, want ondanks dat er zelfs nog geen teasers zijn uitgegeven of dat er een introductiedatum bekend is, heeft een fotograaf twee ongecamoufleerde exemplaren kunnen vastleggen. Lees verder »


W213 van analoge klok naar widescreen

W213 van analoge klok naar widescreen

Dealeractie » 29 oktober 2017

W213 Widescreen naderhand inbouw

Onlangs het verzoek gekregen om widescreen in een W213 plug-in hybride te monteren. Na wat door de schema's te graven leek het allemaal goed te doen te zijn. Wat nieuwe kabelbomen zijn nodig om de extra ventilator en de ambientverlichting goed te laten werken.
Lees verder »


Stern Auto winteracties met extra hoge kortingen

Stern Auto winteracties met extra hoge kortingen

Dealeractie » 25 oktober 2017

Als u ’s ochtends vroeg op de thermometer kijkt, weet u het al: de winter staat voor de deur. Stern Auto heeft ook dit jaar weer een speciaal winteractie aanbod met extra hoge kortingen. Om goed voorbereid te zijn op regen, vorst en sneeuw onderweg, moet u uw auto afstellen op winterse omstandigheden. En dan is er geen betere keus dan de Mercedes-Benz complete sets van originele velgen met winterbanden. Lees verder »


Mercedes-Benz stuurt B-Klasse op pad en toont nieuwe CLS

Mercedes-Benz stuurt B-Klasse op pad en toont nieuwe CLS

Nieuws » 21 oktober 2017

Mercedes-Benz lijkt 365 dagen per jaar met testauto's te rijden en dat biedt ruim vooraf al een blik op de nabije toekomst. Ook de afgelopen maanden zijn weer enkele nieuwelingen gespot waarbij de camouflage geleidelijk bescheidener wordt. De belangrijkste nieuwtjes: de aankomende CLS en de eerste testwagens van de nieuwe B-Klasse. Lees verder »


Meer nieuws

Nieuwe foto's