youtube Feed twitter facebook

Welkom bij MercedesForum.nl/be

Hét Mercedes-Benz forum voor de echte liefhebber. Op deze website vindt u onder andere het laatste Mercedes nieuws, tutorials, technische gegevens, opgeloste problemen, video's en foto's met betrekking tot Mercedes-Benz. Wil je volledig gebruik maken van het forum, dan is gratis registratie vereist.

Mededeling

Mercedes-Benz autoverzekering

Mercedes-Benz autoverzekering

Scherpe premies, gunstige voorwaarden. Dat is de Mercedes-Benz autoverzekering. De belangrijkste voordelen:

• Gratis vrijblijvende offerte
• 24/7 hulpverlening
• Vervangend vervoer
Lees verder » of vul in de rechterkolom uw kenteken in.


Laatste reacties

Nieuws

Geen kilometer gereden maar wel gerestaureerd: het chassis van Rekordwagen Typ 80

Geen kilometer gereden maar wel gerestaureerd: het chassis van Rekordwagen Typ 80

Nieuws » 16 juli 2018

Een spectaculaire klus is eindelijk volbracht. Mercedes-Benz Classic heeft onlangs het reconstructiewerk voltooid aan het rollende chassis van de legendarische Mercedes-Benz Typ 80. Voorzien van een authentiek gereconstrueerd buizenframe en een DB 603 doorsnedemotor is dit de eerste keer dat de recordreus uit 1939 in de openbaarheid te zien is. Het unieke zichtobject geeft een gedetailleerde indruk van de constructie die ooit het snelste landvoertuig had moeten worden. Lees verder »


Mercedes-Benz EQC ondergaat laatste hittetests in Spanje

Mercedes-Benz EQC ondergaat laatste hittetests in Spanje

Nieuws » 16 juni 2018

Mercedes-Benz is in het kader van elektrificatie van personenwagens hard aan het werk om nog vóór 2020 meerdere volledig elektrische auto’s in de verkoop te brengen. Na enkele kleinseries, zoals de SLS AMG Electric Drive, is het nu tijd voor massaproductie en de eerste auto hiervoor wordt de EQC, als onderdeel van het nieuwe label Mercedes EQ. De EQC ondergaat inmiddels de laatste tests voordat de eerste exemplaren in 2019 geleverd worden. Het debuut staat gepland voor dit najaar, waarschijnlijk op een speciaal evenement in Stockholm. Lees verder »


KBA verdenkt Vito, C- en G-Klasse van uitstootmanipulatie

KBA verdenkt Vito, C- en G-Klasse van uitstootmanipulatie

Nieuws » 27 mei 2018

Het Duitse KBA (Kraftfahrt Bundesamtes) eist dat Mercedes-Benz auto's terugroept in verband met het onderzoek naar dieselmotoren en eventuele omzeiling van de regelgeving voor de uitstoot van schadelijke stoffen. Lees verder »


Nieuwe B-Klasse (W247) is bijna klaar voor 2018 debuut.

Nieuwe B-Klasse (W247) is bijna klaar voor 2018 debuut.

Nieuws » 21 mei 2018

De huidige generatie B-Klasse (W246/W242) gaat al weer zeven jaar mee en met de introductie van de nieuwe A-Klasse (W177) is vervanging aanstaande. Inmiddels lijkt het erop dat de nieuwe generatie B-Klasse, interne aanduiding W247, nog dit jaar geïntroduceerd én geproduceerd zal worden. Volgens de laatste informatie die Mercedes-Benz Passion Blog heeft, zal de productie van de huidige B-Klasse in september worden gestopt. In november zal al begonnen worden met de productie van de eerste W247's in Rastatt. Lees verder »


Meer nieuws